
תבשיל עוף עם בורגול, מנגולד ולימון כבושתבשיל גלילי עשיר שהוא ארוחה שלמה, בפחות מחצי שעה עבודהבני סיידא|אוכל של אמא, הוצאת כתר| פורסם15/02/1218:27 ![]() צילום: דניה ויינר, אוכל של אמא, הוצאת כתר |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר רחב ושטוח את שמן הזית ומטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שישחימו. מעבירים לצלחת. 2מוסיפים לסיר את הבצל, השום, המנגולד, הסלרי ושני סוגי הפלפלים ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הבורגול ומטגנים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ובפלפל אנגלי. מוסיפים את הלימון הכבוש. 3מחזירים לסיר את הכרעיים, מתבלים שוב במלח ופלפל שחור. יוצקים את המרק הצח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |