
גולאש הונגריגם לכם הריח של הסתיו לא מפסיק לדגדג בנחיריים? אז גם לנו, ואנחנו גם החלטנו לעשות עם זה משהו: כתף בקר, תפודים, רוטב עגבניות וכמה שעות טובות על האש, או בקיצור - גולאש הונגרי משהו טובניר עופר, מעדניית דלישס|mako אוכל| פורסם17/10/1607:39 ![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. 2מוסיפים את רסק העגבניות, הפלפל והסוכר, מערבבים ומטגנים קלות כדקה. 3מוסיפים את קוביות הבשר ומשחימים אותן מעט מכל צדדיהן. 4מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כשעתיים. 5מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל (אם צריך מוסיפים עוד קצת מים). מבשלים כחצי שעה נוספת ומוסיפים את הפפריקה (את הפפריקה מוסיפים לקראת הסוף כדי שלא תהפך מרירה). לאחר כחצי שעה ממליחים לפי הטעם ומבשלים עוד לפי הצורך עד שהבשר ותפוחי האדמה רכים. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם לחם טרי. תגיות:גולאש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |