אוכל
אוכל

סלט בורגול על טהרת ניצול השאריות

לוקחים את כל הירקות שיש במקרר ובמקפיא, מבשלים את מה שצריך, מוסיפים את הבורגול – ואוכלים סלט חם, דל קלוריות ומלא בריאות

|mako אוכל| פורסם07:10
סלט בורגול עם ירקות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 300 גרם בורגול
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • כוס גרגירי חומוס קפוא (אפשר גם מקופסה – אין צורך לבשל)
  • כוס שעועית ירוקה קפואה
  • כוס אפונה וגזר קפוא
  • כוס ברוקולי טרי
  • חופן נענע קצוצה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • מיץ מלימון 1
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • פטה או טונה, אם רוצים

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול במים פושרים כ-15-20 דקות.

2מטגנים את החציל בשמן ובמקביל מבשלים את הירקות הקפואים במים רותחים כ-8-10 דקות (אפשר כמובן לשחק עם הירקות ועם הכמויות - העניין הוא לנצל שאריות).

3מערבבים את כל המרכיבים ומגישים כשהירקות עדיין חמים.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> ב-18 באוקטובר כולם מצטרפים לקטיף: מונעים בזבוז ועוזרים לנזקקים

>> בשבוע שעבר הכנו פוקצ'ה גבינה ותאנים עם טריק

>> כל המתכונים עד 60 שקל ו-60 דקות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il