פשטידת בטטה

בשבילנו כשמדברים על פשטידת בטטה מתכוונים בהכרח לפשטידה הזאת, של מיס פטל האלופה, שמלווה אותנו כבר שנים ולעולם לא נמאסת (למעשה, אנחנו לא מבינים איך לא המלצנו לכם עליה לארוחת ערב של תחילת השבוע עד כה). מבחינת המרכיבים היא מאוד בסיסית: קמח, ביצים, חמאה, בטטה כמובן ובצל מטוגן (אל תוותרו עליו), וזה בדיוק מה שמבטיח שכאן לא יהיו הפתעות. היא תמיד יוצאת אותו הדבר, ותמיד פשוטה וטעימה.

מתכון: פשטידת בטטה

בורקיטס גבינות מהיר

בורקיטס בעשר דקות עבודה - הייתם חושבים שיש חיה כזאת? אז מתברר שיש, ושכל המשפחה עפה עליה ברמות. רוצים להיות בכלל קדושים? הקפיאו חלק מהבורקיטס לפני האפייה, לטובת יום שבו לא יהיה לכם שום כוח לבשל או לאפות. האמינו לנו, הידיעה שהם שם במקפיא תסב לכם הרבה אושר יום אחד.

מתכון: בורקיטס גבינות מהיר

פאטוש (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
סלט פאטוש | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

סלט פאטוש

רגע לפני שסלט נעשה מנה קיצית מדי בשביל ארוחת ערב, בואו ניזכר במתכון הטעים טעים הזה של רותם ליברזון לסלט ירקות עם תוספת קראנצ'ית של פיתה קלויה. ממש מהיר, ממש טעים, ותוספת הנענע והסומאק תורמת לריגוש שאין בסלטים אחרים.

מתכון: סלט פאטוש

בתיאבון!