
המצרכים :
אופן ההכנה:1טורפים יחד את הביצים והסוכר במשך 2 דקות. 2מוסיפים לפי הסדר את היוגורט, הקמח, אבקת האפייה, הקקאו ולבסוף החלב. מערבבים. 3מעבירים לשקית זילוף (לא חובה, אבל מכיוון שהבלילה דחוסה יחסית יותר נוח לעבוד ככה). 4מחממים מחבת על להבה נמוכה מאוד ומשמנים קלות. 5משמנים רינג ומניחים על המחבת. מזלפים בפנים את הבלילה, עד לרבע מגובה הרינג. מזלפים על הבלילה ככפית ממרח שוקולד לבן (או מניחים שתי קוביות שוקולד) וסוגרים בעזרת עוד מהבלילה של הפנקייק. 6מכסים את המחבת ומטגנים 4 דקות (בלי לפתוח את המכסה). הופכים את הפנקייק (עם הרינג) בזהירות ומטגנים 3 דקות נוספות, עד שהפנקייק יציב – הכל על להבה נמוכה מאוד. 7מחלצים את הפנקייק מהרינג ומגישים. פנקייק אמסטרדם שלם|צילום: נטלי אמילר , mako אוכל** חשוב מאוד מאוד להקפיד על אש נמוכה ביותר לכל אורך הטיגון. ** המתכון מספיק ל-4 פנקייקים ברינג של 8 ס"מ. ** אין לכם רינג? אפשר לזלף את הפנקייק ישירות על המחבת, הוא פשוט יצא פחות גבוה. לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |