שם: גיא בימקה

גיל: 30

מהיכן בארץ: במקור מקיבוץ חצרים, כיום גר בתל אביב

תאריך לידה: 30.5.1991

מצב משפחתי: מאורס

מקצוע: טכנאי איכות מים בחברת נטפים

חשבון אינסטגרם/פייסבוק: guybimka

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:

1. הייתי במגמת תאטרון בתיכון.
2. בילדותי גרתי שלוש שנים במקסיקו במסגרת שליחות מעבודתו של אבי.
3. טיילתי שלושה חודשים בקרוואן באוסטרליה.
4. לא מסוגל לאכול בננה (ועוד כמה פירות).
5. יודע בעל פה הרכבים של קבוצות כדורגל משנת 2000 ועד היום.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה ומה היית רוצה לשאול אותה?
למייקל ג׳ורדן, הייתי רוצה לשאול אותו איך זה מרגיש להיות אלוהים.

מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
בגיל שבע–שמונה כשאח שלי לימד אותי להכין חביתה.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
במסיבת רווקים של חבר הייתי אחראי על האוכל, והכנתי עראייס שהיא אחת ממנות הדגל שלי, נשפך לי מלא מלח בטעות לתערובת הבשר ויצא מלוח בצורה קיצונית, אי אפשר היה אפשר לאכול את זה.

מה המאכל שלא תסכים לטעום בחיים ולמה?
מלון, לא מסוגל להריח ובטח שלא לטעום.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
מלח גס, שמן זית, שום.

איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
סכין שף טובה ומושחזת.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לקחת את הזמן ולא למהר (בעיקר בתבשילים ואפייה ארוכה), אוכל טוב מתבשל לאט.

מה הטריק שלך במטבח שאתה לא יכול בלעדיו?
המון שמן זית.

איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, אתה זוכר במיוחד ולוקח איתך להמשך?
לא קיבלתי הרבה מחמאות באודישן, אבל אני זוכר שמיכל אמרה שיש לי תעוזה.

מהי מנת הדגל שלך?
ביף וולינגטון.

מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
במקסיקו טעמתי גלידה בטעם אבוקדו, וואלה היה טעים.

וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
אני חושב שאת השילוב הכי הזוי שלי עשיתי דווקא מול השופטים באודישן, כשהכנתי להם שוקרוט בתוך פיתה, ככה שמאוחר מדי והם כבר שמעו ואפילו טעמו את זה.