קובה נייה עם בייגל

גרסה עדכנית של קובה נייה, עם בורגול ובשר נא, ולצידה איולי ובייגל חם ונהדר.

>> המתכון המלא לקובה נייה עם בייגל של חופית סרמילי

קובה נייה עם בייגל - חופית סרמילי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
קובה נייה עם בייגל | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

ברולה פלפלים חריפים

מנה שתככב על שולחן הבראנץ' או כמנת פתיחה לכל ארוחה אחרת – עם נשיכת חריפות מהממת.

>> המתכון המלא לברולה פלפלים חריפים של איתיאלה היאט

ברולה פלפלים - איתיאלה היאט (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
ברולה פלפלים | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

פסטה חריפה עם לוקוס

רוטב עגבניות נשכני עם נתחי דג קונפי עדינים, וכל הטוב הזה על פסטה טרייה.

>> המתכון המלא לפסטה חריפה עם לוקוס של עדי ויינברג

פסטה חריפה - עדי ויינברג (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
פסטה חריפה | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

סופגניות חריפות

הן נראות תמימות מבחוץ, אבל מבפנים הן סוערות, חריפות ומלאות בטעמים. אל תחכו עד חנוכה.

>> המתכון המלא לסופגניות חריפות של אסף דיי

סופגניות חריפות - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
סופגניות חריפות | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"