בוריטו צ'ילי קון קרנה

טורטייה ממולאת בבשר חריף ושעועית אדומה – לערב של בירה עם חברים על המרפסת.

>> למתכון המלא לבוריטו צ'ילי קון קרנה של אתי מורד

בוריטו צ'ילי קון קרנה - אתי מורד (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
בוריטו צ'ילי קון קרנה של אתי מורד | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

סמבוסק ממשולשי טורטייה

כשדרום אמריקה פוגשת את המזרח התיכון, נוצרת גרסת טאקו ממולא ומטוגן במעטפת פריכה.

>> למתכון המלא לסמבוסק ממשולשי טורטייה של מנאל איסמעיל

סמבוסק ממשולשי טורטייה - מנאל איסמעיל (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
סמבוסק ממשולשי טורטייה של מנאל איסמעיל | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

פיש טאקו מדפי אורז

קערות פריכות של דפי אורז מטוגנים, סלסה רעננה וחריפה ודג מטוגן בעשבי תיבול או במילה אחת: שלמות.

>> למתכון המלא לפיש טאקו מדפי אורז של בת-שי עוז

פיש טאקו מדפי אורז - בת-שי עוז (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
פיש טאקו מדפי אורז של בת-שי עוז | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

טאקו דג

המנה המקסיקנית הקלאסית בגרסה קלילה ונפלאה עם לוקוס מטוגן בבלילה פריכה.

>> למתכון המלא לטאקו דג של מיטל רייכל

טאקו דג - מיטל רייכל (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
טאקו דג של מיטל רייכל | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"