טרטר בקר וחצילים

רכות של בשר עם טוויסט קראנצ'י של צ'יפס ארטישוק ירושלמי וחמצמצות של ויניגרט סלרי.

>> למתכון המלא לטרטר בקר וחצילים של איתיאלה היאט

טרטר בקר וחצילים - איתיאלה היאט (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
טרטר בקר וחצילים | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

פסטה בשר מפורק

מתיקות מעודנת וטעמים וניחוחות אסייתיים במנה שהיא ארוחה שלמה.

>> למתכון המלא לפסטה בשר מפורק של בת-שי עוז

פסטה בשר מפורק - בת-שי עוז (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
פסטה בשר מפורק | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

שבלול בשר

שילוב מפתיע של בצק מתפצח, מתיקות של פירות מקורמלים במילוי ונשיכת אורגנו טרי.

>> למתכון המלא לשבלול בשר של עדי ויינברג

שבלול בשר - עדי ויינברג (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
שבלול בשר | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"