שם: גל קספרס

גיל: 33

מהיכן בארץ: הרצליה

תאריך לידה: 26.9.1985

מצב משפחתי: גרושה ואם לשלושה ילדים

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

  • אני אוהבת לשיר. אם לא הייתי מדריכת פילאטיס, מעצבת פנים ועורכת דין, כנראה שהייתי זמרת.
  • אני מכורה לספורט.
  • יש לי בעיית מרקמים באוכל - מיונז אאוט.
  • אני הולנדית.
  • יש לי פוביה מג׳וקים.

מה את יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
בוודאי שרחוב. 

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
פרנק סינטרה, הזמר האוהב עלי בכל הזמנים, ובכלל הייתי שמחה להיוולד ולחיות בתקופתו.

מהי החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
סיר אורז שנשרפה לו התחתית.

_OBJ

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
ניסיתי להכין מרק תירס, אילתרתי מתכון מהראש ובסופו של דבר יצא מרק עם גרעיני תירס וביצים צפות. לא למאכל אדם.

למי את הכי אוהבת לבשל?
לבני בייתי וילדיי המתוקים.

מה את הכי אוהבת לאכול?
פסטה. על כל צורותיה, טעמיה וגווניה.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
המון תבלינים, יין וחמאה.

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לבשל אוכל שאני מרגישה חיבור אליו, לטעמים ולחומרי הגלם.

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"

מה יכתבו עליך בעיתון אוכל נחשב?
יכתבו עליי שלקחתי את המטבח המרוקאי צעד אחד קדימה, ועכשיו נשים רבות שואבות השראה ומקבלות רעיונות ממנות שאני הכנתי.

מה הסטייה הקולינרית שלך?
תבלינים, תבלינים, תבלינים. אני אוהבת לשלב, לערבב, לנסות ולתהות.

מהי מנת הדגל שלך?
דג הטונה החריף של יום שישי, לאחרונה גם חלות תוצרת בית לצדו.

מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
לאחרונה גיליתי מאכל מטורף, פשוט ומשוגע - גבינת פטה עטופה בבצק פילו דק, אפויה בתנור ומעל דבש ופרג. שילוב הטעמים היסטרי.