הפריטטה המושלמת

הרבה פריטטות ראינו וטעמנו בחיים, אבל אחת שיש בה גם קוביות תפוחי אדמה, גם ירוקים, גם זוקיני קטנטנים וגם כרוב ניצנים, שכל אחד מהם מקבל בדיוק את היחס שהוא צריך - בשביל פריטטה כזו היינו צריכים לחכות ליותם

למתכון המלא לפריטטה המושלמת של יותם ארונוביץ

הפריטטה המושלמת (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

הרוחות של אלברטיניו

העוגה הבריאה של אלברט מבוססת על פולנטה, שמן זית ואיך לא, ביצים - והיא נעימה מבפנים ופציחה מבחוץ בדיוק כמו שזה נראה. הוסיפו לה את הריבה הטרייה והבוהקת הזו - ותקבלו מנה שמעבירה למרפסת

למתכון המלא לרוחות של אלברטיניו

הרוחות של אלברטיניו - עוגת פולנטה עם ריבת תות (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

נודי ריקוטה על מצע קרם תרד

נודי, כך למדנו בפרק האחרון של "מאסטר שף", הוא המילוי של הרביולי, ללא עטיפת הבצק. ג'אנה טיגנה את כדורי המילוי האלה בחמאה עם שום, וסידרה אותם על קרם תרד מטריף. מנה מצטיינת או לא מנה מצטיינת?

למתכון המלא לנודי ריקוטה על מצע קרם תרד של ג'אנה חן

נודי ריקוטה על מצע קרם תרד  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף