חזה הודו:

לוקחים נתח חזה הודו נקי ומשרים אותו למשך 48 שעות בתמיסת מלח עם תבלינים לפי הטעם (לדוגמה: שום כתוש, סוכר חום, חרדל, פלפל צ'ילי ודבש). מכניסים למעשנה עם תוספת לחות ומעשנים בטמפרטורה של 90 מעלות כ-4 שעות (תלוי בגודל הנתח ובסוג המעשנה). כשהנתח מוכן מוציאים מהמעשנה ועוטפים היטב בכמה שכבות של ניילון נצמד. מכניסים למקרר ל-24 שעות.

פיקנייה:

לוקחים נתח פיקנייה עם שומן חלק ושלם, מורחים במעט חרדל ומצפים בתערובת של מלח גס ופלפל גרוס. מכניסים למעשנה עם תוספת לחות ומעשנים בטמפרטורה של 110 מעלות כ-6 שעות (תלוי בגודל הנתח ובסוג המעשנה). כשהנתח מוכן מוציאים מהמעשנה ועוטפים היטב בכמה שכבות של ניילון נצמד. מכניסים למקרר ל-24 שעות.

לרוטב ברביקיו:

50 מ"ל שמן קנולה

בצל סגול גדול, קצוץ

5 שיני שום, קצוצות

2 פלפלי צ'ילי, קצוצים

רוטב ברביקיו

חצי כוס מייפל אמיתי

כף סוכר

מלח

פלפל שחור

150 מ"ל מים

טבסקו 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל במחבת עמוקה ומוסיפים את השום והפלפל. מטגנים כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את רוטב הברביקיו, המייפל, הסוכר, הפלפל השחור, המים והטבסקו ומבשלים עד לצמצום.
  3. טועמים וממליחים בהתאם לצורך.

הצעת הגשה:

פורסים את הנתחים לפרוסות דקות, כמו פסטרמה. מורחים פרוסת בגט (או לחם אחר) במיונז או חרדל ומוסיפים את הבשר וירקות (חסה, בצל, עגבנייה, מלפפון חמוץ וכו'). מוסיפים רוטב ברביקיו.