אוכל
אוכל
מאסטר שף
19.09.19

המנות שהכי אהבתם במאסטר שף

רגע לפני סוף העונה, חזרנו למתכונים שהפכו ללהיט

צילום: עדי אורני, יחסי ציבור
עוגת ביסקוויטים
צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב

זה אולי לא מתכון של אחד המתמודדים, אבל אין ספק שמדובר בלהיט: בעוגה של מיכל היו לא פחות מ-27 מרכיבים שהתלכדו לכדי שלמות. למתכון לעוגת ביסקוויטים של מיכל אנסקי

אורז עם בשר טחון
צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב

בדו קרב הראשון בחרו רוחמה וארנון להכין מנה שהיא ביתית לגמרי, והאמת היא שבגלל זה התאהבנו בה. למתכון לאורז עם בשר טחון של רוחמה הרשדורפר וארנון נעים

 עוגת תפוחים של רוחמה ממאסטר שף
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

רגע לפני שעזבה את הנבחרת, הספיקה רוחמה לפנק אותנו במתכון לעוגה שאולי הייתה פשוטה מדי בשביל השופטים, אבל בשביל הקפה שלנו היא לגמרי מושלמת. למתכון לעוגת תפוחים עם אגוזים וקינמון של רוחמה הרשדורפר

הפריטטה המושלמת
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

הרבה פריטטות ראינו וטעמנו בחיים, אבל אחת שיש בה גם קוביות תפוחי אדמה, גם ירוקים, גם זוקיני קטנטנים וגם כרוב ניצנים עוד לא מצאנו. למתכון לפריטטה של יותם ארונוביץ'

עוגת חלה מהחלומות
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

מה קורה כשמשלבים שלושה מוחות מבריקים כמו גל, שחר וליאור? נוצרת מנה חד פעמית כמו חלת הברווז, שבזיגוג של תפוז סיני, היא בכלל הופכת למאסטר פיס. למתכון לעוגת חלה מהחלומות של שחר לוי, גל קספרס וליאור אוחיון

קרקר ריפאג' עם כבד קצוץ וריבת בצל
צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב

מיכל אנסקי התלהבה רצח מהקרקר המרוקאי של גל, שלמרבה ההפתעה והמקוריות מבוסס בכלל על פתי בר. למתכון לקרקר ריפאג' עם כבד קצוץ וריבת בצל של גל קספרס

אמפנדס בשר של קרלה
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת

קרלה אולי לא הצליחה להיכנס לנבחרת, אבל המתכון שלה לאמפנדס בשר הפך ללהיט. טוב, אחרי שחיים כהן אמר שמדובר באמפנדס הכי טעימים שאכל, אפשר גם להבין למה. למתכון לאמפנדס בשר של קרלה דניאלה גרוור

קובה אנטרקוט
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

פרח חיכתה בסלנות במשך כל העונה כדי להכין את מנת הקובה שלה, עם הבשר שחוזר גם בבצק וגם במלית. היה שווה לחכות. למתכון לקובה אנטרקוט של פרח רסלאן

טארט תפוחים וטופי
צילום: יעל יצחקי, אוכל טוב

במשימת הפתי בר גל הגישה עוד מנה מופלאה - טארט תפוחים וטופי בדיוק כמו בדיינר אמריקאי. הוא כולל תפוחי עץ, טופי ביתי ופירורי ביסקוויטים שמחזיקים את הכל. למתכון לטארט תפוחים וטופי של גל קספרס

קרוקומבוש של ונסה
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

מגדל הפחזניות של ונסה השאיר אותנו מריירים על הספה, אבל לא פחות חשוב - גרם לנו להאמין שגם אנחנו יכולים להכין קרוקומבוש בבית. למתכון לקרוקומבוש של ונסה וידל אביטן

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן