

סלט טונה - עם סלרי, תפוחים, אגוזים וויניגרט דבשמתכון לסלט טונה שרחוק שנות אור מסלט הטונה שאתם רגילים להכין (כן, זה עם המיונז והמלפפון החמוץ) - עם תוספת של תפוחים, סלרי ורוטב ויניגרט דבש. מזכיר לכם וולדורף? זה בדיוק הקטע|סטארקיסט| פורסם14/12/1707:06 ![]() צילום: נעם פריסמן, סטארקיסט |
המצרכים (4 מנות):לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, למעט האגוזים ועלי הארוגולה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. 2בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב. 3מרכיבים את המנה: מפזרים בתחתית כלי הגשה את עלי הארוגולה. מניחים מעל את הסלט. מפזרים את אגוזי המלך, יוצקים את הרוטב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |