אוכל
אוכל

סלט טונה - עם סלרי, תפוחים, אגוזים וויניגרט דבש

מתכון לסלט טונה שרחוק שנות אור מסלט הטונה שאתם רגילים להכין (כן, זה עם המיונז והמלפפון החמוץ) - עם תוספת של תפוחים, סלרי ורוטב ויניגרט דבש. מזכיר לכם וולדורף? זה בדיוק הקטע

|סטארקיסט| פורסם07:06
סלט טונה, סלרי, תפוחים, אגוזים ורוטב ויניגרט ודבש (צילום: נעם פריסמן, סטארקיסט)
צילום: נעם פריסמן, סטארקיסט
Rating:3.836reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לסלט:

  • 1 קופסה של טונה ברוטב ויניגרט
  • 2 גבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות דקות
  • 1 תפוח ירוק גדול, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 בצל ירוק, פרוס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חופן אגוזי מלך, קצוצים
  • חופן עלי ארוגולה

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:

1בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, למעט האגוזים ועלי הארוגולה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

2בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.

3מרכיבים את המנה: מפזרים בתחתית כלי הגשה את עלי הארוגולה. מניחים מעל את הסלט. מפזרים את אגוזי המלך, יוצקים את הרוטב ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il