אוכל
אוכל

תפוחי אדמה ממולאים טונה

כשמתחשק לנו לפנק את עצמנו בארוחת ערב מרשימה ומגרה, אבל אין לנו באמת זמן או כוח להשקיע (בטח שלא בעצמנו) - אנחנו מתקתקים תפוחי אדמה ממולאים טונה, ומרגישים שניצחנו את העולם

|סטארקיסט| פורסם07:26
תפוחי אדמה ממולאים טונה עם פלפל חריף (צילום: אסף אמברם, מאסטר שף)
צילום: אסף אמברם, מאסטר שף
Rating:4.477reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים, לא מקולפים
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

למילוי:

  • קופסת טונה עם פלפל חריף מסוננת משמן
  • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2שוטפים את תפוחי האדמה ועוטפים כל אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום. אופים בתנור כ-45 דקות עד שהם רכים.

3מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ופותחים את הניירות. מנמיכים את חום התנור ל-190 מעלות.

4בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן תפוחי האדמה כך שייווצר מקום למילוי.

5מועכים את תוכן תפוחי האדמה ומערבבים בקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים.

6מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.

7מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול.

8ממלאים את תפוחי האדמה במלית ומחזירים לתנור ל-15 דקות עד שהמילוי מתייצב והם משחימים מעט.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il