

תפוחי אדמה ממולאים טונהכשמתחשק לנו לפנק את עצמנו בארוחת ערב מרשימה ומגרה, אבל אין לנו באמת זמן או כוח להשקיע (בטח שלא בעצמנו) - אנחנו מתקתקים תפוחי אדמה ממולאים טונה, ומרגישים שניצחנו את העולם|סטארקיסט| פורסם30/11/1707:26 ![]() צילום: אסף אמברם, מאסטר שף |
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2שוטפים את תפוחי האדמה ועוטפים כל אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום. אופים בתנור כ-45 דקות עד שהם רכים. 3מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ופותחים את הניירות. מנמיכים את חום התנור ל-190 מעלות. 4בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן תפוחי האדמה כך שייווצר מקום למילוי. 5מועכים את תוכן תפוחי האדמה ומערבבים בקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים. 6מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל. 7מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול. 8ממלאים את תפוחי האדמה במלית ומחזירים לתנור ל-15 דקות עד שהמילוי מתייצב והם משחימים מעט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |