

לביבת רושטי עם ראגו אנטריקוטנכון שחנוכה כבר נגמר אבל רושטי ענקית ופריכה תמיד כיף להכין, וכאן היא משודכת לתבשיל בשר עסיסי שהופך אותה לארוחה המושלמתלריסה סליפאן אשד | איציק בטאשוילי|מאסטר שף| פורסם26/12/1711:08 ![]() צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):לראגו:
לרושטי:
לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבוקה גרני. ואת היין הלבן ומבשלים עד שהיין מצתמצם. 2מוסיפים חזה אווז, אנטריקוט קצוץ ועגבניות קצוצות ומטגנים 5-6 דקות. מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם. בסוף הבישול מוסיפים את רכז הרימונים, מערבבים ומוציאים את הבוקה גרני. 3בנפרד מכינים את הרושטי: מחממים את השמן במחבת. מערבבים את תפוחי האדמה והבצל עם הקמח ומשטחים את התערובת על המחבת. מבשלים על אש בינונית 10 דקות מכל צד (כמו חביתה) עד השחמה. 4מכינים את סלט הירקות הגרוזיני: קוצצים עגבניות ומלפפונים לחתיכות גסות ופורסים את הצנונית לפרוסות דקות. מוסיפים שמן זית, גרעיני חמניה, שום ומלח ופלפל ומערבבים. 5מגישים את הרושטי כשעליו הבשר ומקשטים באגוזי מלך קצוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |