לביבת רושטי עם ראגו אנטריקוט

נכון שחנוכה כבר נגמר אבל רושטי ענקית ופריכה תמיד כיף להכין, וכאן היא משודכת לתבשיל בשר עסיסי שהופך אותה לארוחה המושלמת. 

רושטי ענק עם ראגו בקר
רושטי ענק עם ראגו בקר | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

>>למתכון המלא ללביבת רושטי של לריסה סלפיאן-אשד ואיציק בטאשוילי

טחול ממולא עם קובה במרק יוגורט

קלאסיקה ערבית עם טוויסט מודרני: טחול ממולא בבשר שמוגש יחד עם שני סוגי קובה: אחד ממולא בבשר ואחד ממולא בחמאה. כולם ביחד שוחים במרק יוגורט מרענן במיוחד לחגיגה אמיתית.

 

טחול ממולא עם קובה ברוטב יוגורט
טחול ממולא עם קובה ברוטב יוגורט | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

>>למתכון המלא לטחול ממולא של נאדיה עויד ומוזנא בשארה

קציצות לוקוס ברוטב מרוקאי חריף עם פרנה

השדרוג הכי שווה שיש לדגים מרוקאים: קציצות לוקוס עסיסיות ברוטב חריף שכיף לנגב. ואם כבר לנגב, אז עם פרנה ביתית שמכינים די בקלות. 

קציצות לוקוס ברוטב מרוקאי חריף עם פרנה
קציצות לוקוס ברוטב מרוקאי חריף עם פרנה | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

>>למתכון המלא לקציצות לוקוס של בר פינס ויהודה עמר

פריקסה שקדי עגל

איך לא חשבו על זה קודם? מחליפים את הטונה בשקדי עגל עסיסיים, משאירים את תפוחי האדמה, הלימון והטרשי - ומקבלים פריקסה מליגה אחרת. במילים של מיכל אנסקי: "זה רך כל כך – מרגיש כמו סופגנייה בתוך סופגנייה".

פריקסה שקדי עגל
פריקסה שקדי עגל | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

>>למתכון המלא לפריקסה שקדי עגל של סיוון עמר ויהוידע ניזרי

דושפרה בוכרי על מצע צזיקי יווני

קחו כיסונים בוכריים ממולאים בבשר, הגישו אותם עם רוטב צזיקי יווני - וקיבלתם מנה מושלמת שהיא שילוב מזרח תיכוני שרק ב"מאסטר שף" יכולים להמציא. בר איילון ואדי בבייב, תמשיכו בדיוק ככה!. 

דושפרה בוכרי על מצע צזיקי יווני
דושפרה בוכרי על מצע צזיקי יווני | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

>>למתכון המלא לדושפרה בוכרי של בר איילון ואדי בבייב

>> גם אתם יכולים לשפוט את המנות של מתמודדי מאסטר שף

 "מאסטר שף": ממשיכים ברביעי ב-21:00, ערוץ 12