גוז'גיז'ה - כיסונים אפויים במילוי בשר

מי אמר שכיסונים חייבים לבשל או לטגן? תכירו את הגוז'גי'זה - כיסוני בצק ממולאים בבשר מתובל ואפויים בתנור, כמו לחמניות קטנות וממכרות במיוחד.

>> המתכון המלא לגוז'גיז'ה - כיסונים אפויים במילוי בשר של ויקטוריה גוברמן

גוז'גיז'ה - כיסונים במילוי בשר
גוז'גיז'ה - כיסונים במילוי בשר | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי

חושבים שמסובך להכין רוסטביף שווה? ויקטוריה ממאסטר שף מכינה רוסטביף מושלם בכלום עבודה, ויש גם בונוס של תוספת בצלי שאלוט ושום קונפי.

>> המתכון המלא לרוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי של ויקטוריה גוברמן

רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי
רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

קורקבנים ברוטב חריף עם חומוס

המנה הזו היא הכי מנת נוסטלגיה לאוכל של בית. תבשיל קורקבנים חריף עם גרגירי חומוס ויש כמובן גם מתכון ללחמניות שינגבו את כל הטוב הזה.

>> המתכון המלא לקורקבנים ברוטב חריף עם חומוס של יהודה עמר

קורקבנים ברוטב חריף עם חומוס
קורקבנים ברוטב חריף עם חומוס | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

סלט קינואה עם חזה ברווז צלוי

אם נמאסו עליכם הסלטים הרגילים והמשעממים קבלו גיוון מקורי: סלט הקינואה של יהודה עמר ממאסטר שף כולל גם קינואה אדומה, גם קינואה לבנה וגם חזה ברווז צלוי ועסיסי ברוטב אסייתי. חלום של סלט.

>> המתכון המלא לסלט קינואה עם חזה ברווז צלוי של יהודה עמר

סלט קינואה עם חזה ברווז צלוי
סלט קינואה עם חזה ברווז צלוי | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

עוגת אטריות עם גבינה ושזיפים

אטריות בקינוח? ברור! עמיחי שרפשטיין ממאסטר שף הכין עוגת אטריות עם שכבות של קרם גבינה ושזיפים חמצמצים שאין מי שיישאר אדיש בפניה.

>> המתכון המלא לעוגת אטריות עם גבינה ושזיפים של עמיחי שרפשטיין

עוגת אטריות עם גבינה ושזיפים
עוגת אטריות עם גבינה ושזיפים | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

סלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה

אדי בבייב ממאסטר שף הכין סלט אסייתי עם פפאיה, מלפפון ופומלה ומעליו נתחי קרפיון פריכים מטוגנים בטמפורה. רוצים להכין גם? הנה המתכון.

>> המתכון המלא לסלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה של אדי בבייב

סלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה
סלט אסייתי עם קרפיון בטמפורה | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס

מנה של מסעדה שאדי בבייב ממאסטר שף מלמד איך להכין בקלות יחסית: סלמון צרוב ועסיסי, פולנטה רכה מתירס טרי ואספרגוס בחמאה. לצאת למסעדה? שכחו מזה.

>> המתכון המלא לסלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס של אדי בבייב

סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס
סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

>> גם אתם יכולים לשפוט את המנות של מתמודדי מאסטר שף

"מאסטר שף": מחר ב-21:00, קשת, ערוץ 12