

מרק שעועית עם אוסובוקוכשנמאס מהעוף והקציצות בארוחת שבת, אנחנו מוציאים את סיר הלחץ מהארון ומכינים את המרק הזה. בשרי, סמיך, טעים ומשביע - מי צריך יותר?דודו בן שמחון|ארקוסטיל| פורסם30/01/1807:01 ![]() צילום: דודו בן שמחון |
המצרכים :
אופן ההכנה:1עוטפים בעזרת הידיים את נתחי האוסובוקו בפלפל שחור גרוס ומלח גס. 2מחמים את השמן במחבת פסים, מטגנים מעט את שיני השום, מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותם היטב מכל צדדיהם. 3מטגנים בסיר הלחץ את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את העגבניות והשעועית ומטגנים עוד כ-2 דקות. 4מסדרים מעל את בשר האוסובוקו ושיני השום. מוסיפים את הפלפלים והתבלינים. 5מוסיפים 10 כוסות מים ו-3 כפות שמן. 6מכסים וסוגרים את סיר הלחץ. מבשלים שעה ו-10 דקות. 7מעבירים את שסתום הסיר למצב יציאת לחץ, ובסיום שחרור הלחץ פותחים את המכסה ומגישים. לעמוד הפייסבוק של דודו,מטבח של אלופים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |