

קבב עוף עם פלפלים קלוייםגם אתם מסתכלים לפעמים על מנת חזה העוף ותפוחי האדמה הקבועה, ומתמלאים בשעמום קיומי? הנה הפתרון: קבב עוף מלא בכל טוב עם סלט בורגול ופלפל קלוי. מתכון של נדיה עוואיד מ"מאסטר שף"נדיה עוויד|mako אוכל| פורסם01/02/1806:54 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):לקבבים:
לסלט הבורגול:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מכינים את הקבבים: מערבבים את העוף הטחון עם התבלינים. מוסיפים את הפלפלים הקלויים, עשבי התיבול הקצוצים, תפוחי האדמה המעוכים, הפיסטוק והשמן, ומערבבים היטב. 3יוצרים מהתערובת קבבים מאורכים, נועצים בהם שיפודים וצולים כ-15 דקות (אפשר גם להכין את הקבבים עגולים ולא חובה לשפד אותם). 4מכינים את הבורגול: צולים את העגבניות על אש הכיריים או בתנור כמה דקות עד שהקליפה שלהן נשרפת. מקלפים וחותכים לקוביות קטנות. קבב עוף ופלפלים קלויים - ההכנה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל5בינתיים משרים את הבורגול בקערה עם מים חמים ל-10 דקות ומסננים בסיום. 6מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות החתוכות, סלט הפלפלים הקלויים ורסק העגבניות. 7מוסיפים את התבלינים (למעט הסומק/הלימון), מערבבים ומכבים את האש. מכניסים לתערובת את הבורגול המושרה ולבסוף את עשבי התיבול והסומק/הלימון. 8מערבבים היטב ומגישים לצד הקבבים. "רוצה לראות שתי מדינות אחת ליד השנייה"|צילום: מתוך מאסטר שף, קשת![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |