אוכל
אוכל

לחמניות ממולאות מטבוחה

להכין לחמנייה עם מטבוחה זה נורא פשוט: קונים לחמנייה, מורחים מטבוחה ואוכלים בכיף. אנחנו מציעים לכם להגדיל ראש ולאפות את הלחמניות בבית עם המטבוחה כבר בפנים. כן כן, בפנים. מתכון של סיון עמר מ"מאסטר שף"

|mako אוכל| פורסם07:10
לחמניות ממולאות מטבוחה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.753reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (16 מנות):

לבצק:

  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 2 וחצי כוסות מים
  • חצי כוס שמן
  • כף פפריקה
  • כף מלח

למילוי:

  • סלט מטבוחה

ללחמניות:

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי הבצק (למעט המלח) במיקסר עם וו לישה ולשים כ-8 דקות.

2מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-3 דקות. מכסים ומתפיחים כשעה.

3קורצים מהבצק כדורים קטנים (כ-18 כדורים).

4משטחים מעט כל אחד מכדורי הבצק, ממלאים במעט מטבוחה וסוגרים.

לחמניות ממולאות מטבוחה - ההכנהלחמניות ממולאות מטבוחה - ההכנה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

5מסדרים את הכדורים הממולאים על שתי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה כשהחלק הסגור פונה כלפי מטה. מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.

6אופים 14-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.

* טיפ: ניתן להעשיר את המלית גם בחצי קופסה של חציל קלוי.

סיון עמר לוקחת סיכון באודישןהאם היא הצליחה להרשים את השופטים?|צילום: מתוך "מאסטר שף 7", קשת
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il