

לחמניות ממולאות מטבוחהלהכין לחמנייה עם מטבוחה זה נורא פשוט: קונים לחמנייה, מורחים מטבוחה ואוכלים בכיף. אנחנו מציעים לכם להגדיל ראש ולאפות את הלחמניות בבית עם המטבוחה כבר בפנים. כן כן, בפנים. מתכון של סיון עמר מ"מאסטר שף"סיון עמר|mako אוכל| פורסם04/01/1807:10 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (16 מנות):לבצק:
למילוי:
ללחמניות:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק (למעט המלח) במיקסר עם וו לישה ולשים כ-8 דקות. 2מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-3 דקות. מכסים ומתפיחים כשעה. 3קורצים מהבצק כדורים קטנים (כ-18 כדורים). 4משטחים מעט כל אחד מכדורי הבצק, ממלאים במעט מטבוחה וסוגרים. לחמניות ממולאות מטבוחה - ההכנה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל5מסדרים את הכדורים הממולאים על שתי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה כשהחלק הסגור פונה כלפי מטה. מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום. 6אופים 14-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. * טיפ: ניתן להעשיר את המלית גם בחצי קופסה של חציל קלוי. האם היא הצליחה להרשים את השופטים?|צילום: מתוך "מאסטר שף 7", קשת![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |