מצרכים:

12 ריבועי בצק עלים – בצק העלים נקנה קפוא (יש להפשיר לפי הוראות היצרן)
1 קופסה חצילים קלויים אחלה
1 כוס גבינת קשקבל מגורדת (או גבינה צהובה)
1/2 כוס גבינת פטה או גבינה בולגרית - עדיף 16% ומעלה
2 ביצים M
מעט מלח ופלפל

אופן הכנה:

- משמנים היטב תבנית שקעים באמצעות ספריי שמן או מברשת ושמן זית.
- מניחים בכל שקע ריבוע בצק עלים ומהדקים מעט לדפנות. זה בסדר אם השוליים בולטים החוצה.
- ממלאים כל שקע בכף חצילים קלויים.
- בקערה בינונית מערבבים גבינת מוצרלה עם גבינת פטה מפוררת וביצים. מתבלים במלח ופלפל.
- מניחים כף מהגבינות על החצילים (עד לגובה התבנית) ומרססים מעל בספריי שמן.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 15 דקות.
- מעבירים את התנור למצב תחתון בלבד ואופים עוד 5 דקות כדי שגם החלק התחתון יאפה כמו שצריך.
- מצננים מעט, מפזרים עלי טימין (לא חובה) ומגישים.