קובות של הפאשה

את הקציצות האלה אתם באמת חייבים לנסות: קציצות בשר במילוי של מרציפן ואגוזים, ברוטב עשיר של אספרסו על מצע של אורז בסמטי. פיצוץ של טעמים ומרקמים שעושה שמח בפה.

המתכון הוכן עם קפה ריסטרטו.

>> למתכון המלא של סופי פורת

קובות בשר ומרציפן בקפה
קובות בשר ומרציפן בקפה | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

כיסונים עם קרם פטריות

כיסוני בצק חצי-פתוחים במילוי של קרם פטריות עשיר, ציר כרישה ובשר ונגיעה של אספרסו שנותנת טעם ייחודי ועמוק, מוגשים על פטריית פורטבלו גדולה. מנה חגיגית, מרשימה וטעימה לערב איטלקי מושלם.

המתכון הוכן עם קפה רומא.

>>למתכון הכיסונים עם קרם פטריות של לירון אסולין

כיסונים עם קרם פטריות וקפה
כיסונים עם קרם פטריות וקפה | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

 חזה אווז באספרסו

חזה אווז בזיגוג נהדר של אספרסו ודבש, מוגש עם קרם מנגו חריף, תירס מוקפץ עם בצל ירוק מעל הכל - תוספת קראנצ'ית של שבבי חזה אווז מעושן קצוץ דק דק ואבקת אספרסו, ישר מהקפסולה.

המתכון הוכן עם קפה וולוטו.

>>למתכון חזה האווז באספרו של טום אביב

חזה אווז באספרסו
חזה אווז באספרסו | צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

>>רגע, זה לא הכל, לחצו לעוד מתכונים מהפרק

>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"

 "מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת