
סלט ברוקולי וכרוב סגול עם ויניגרט מטריףברוקולי בסלט? גם אנחנו שאלנו, והתשובה היא כן, בהחלט, ואיך לא ניסינו את זה עד היום. סלט צבעוני, מרענן ויפה של פרחי ברוקולי מאודים רק קצת, כרוב סגול ורוטב ויניגרט עדין ונהדר, שעושה קראנץ' בפה ושמח בלבעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם26/10/1616:43 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לוויניגרט:
לסלט:
אופן ההכנה:1מכינים את הוויניגרט: טוחנים במעבד מזון קטן (או טורפים בקערה) את כל מרכיבי הרוטב, טועמים, מתקנים תיבול ומניחים בצד. 2קולים את השקדים על מחבת נקייה, עד שהם מזהיבים מעט. מניחים בצד לצינון. 3מאדים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות, רק עד שהם מתחממים. אין צורך לאדות אותם עד שהם מתרככים כי אז הם מאבדים מהפריכות. מאדים - אבל רק קצת|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4קוצצים את הכרוב ואת הבצל הירוק ומעבירים לקערה. חותכים את הברוקולי לחתיכות בגודל ביס ומעבירים לקערת הכרוב. 5מוסיפים לקערה את השקדים הקלויים, מוסיפים את הוויניגרט, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |