אוכל
אוכל
קפסולות מונסון מלבר של נספרסו

ביסקוטי קפה

מתכון קל לעוגיות ביסקוטי נהדרות - מסוג העוגיות שהלוואי שתמיד היו לנו בצנצנת על השיש. ההמלצה שלנו: תכינו הרבה, כי זה הולך להיגמר מהר

|mako אוכל| פורסם07:20
ביסקוטים (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.417reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (50 מנות):

  • 390 גרם (2 כוסות ושלושת רבעי) קמח
  • 300 גרם (כוס וחצי) סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 קפסולות קפה מפוררות
  • 3 ביצים
  • 3 חלמונים
  • כוס וחצי שקדים טבעיים
  • כוס וחצי אגוזי לוז, מלך או פקאן טבעיים

לציפוי (לא חובה):

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 ספלון אספרסו מוכן (30-40 מ"ל)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה.

2מערבבים את החומרים היבשים בקערה (קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקפה). מוסיפים את הביצים והחלמונים ולבסוף את השקדים והאגוזים. מערבבים היטב.

ביסקוטיםמכינים שני גלילים. כך זה נראה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

3יוצרים מהבצק שני גלילים, מניחים בתבנית ואופים 20 דקות. הכיכרות צריכות להתייצב, אבל לא להיאפות לחלוטין.

ביסקוטיםאחרי אפייה ראשונה - פורסים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

4מצננים את הכיכרות ופורסים. מסדרים את הפרוסות על רשת או תבנית, ומחזירים לסיבוב שני של ייבוש בתנור, 10-15 דקות.

ביסקוטיםמסדרים ומכניסים לאפייה נוספת|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

5מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד עם אספרסו במיקרו או מעל בן מארי. מזלפים טפטופי שוקולד על העוגיות, או טובלים אותן עד האמצע ומניחים להתקשות.

ביסקוטיםציפוי שוקולד - ישדרג, אך לא חובה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

למגוון תערובות קפה איכותיות

>> ואם בא לכם להעז: עוגת שוקולד וצ'ילי
>> אוהבים דגני בוקר? בואו נבדוק עד כמה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il