1מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה.
2מערבבים את החומרים היבשים בקערה (קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקפה). מוסיפים את הביצים והחלמונים ולבסוף את השקדים והאגוזים. מערבבים היטב.
מכינים שני גלילים. כך זה נראה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל3יוצרים מהבצק שני גלילים, מניחים בתבנית ואופים 20 דקות. הכיכרות צריכות להתייצב, אבל לא להיאפות לחלוטין.
אחרי אפייה ראשונה - פורסים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל4מצננים את הכיכרות ופורסים. מסדרים את הפרוסות על רשת או תבנית, ומחזירים לסיבוב שני של ייבוש בתנור, 10-15 דקות.
מסדרים ומכניסים לאפייה נוספת|צילום: אסף אמברם, mako אוכל5מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד עם אספרסו במיקרו או מעל בן מארי. מזלפים טפטופי שוקולד על העוגיות, או טובלים אותן עד האמצע ומניחים להתקשות.
ציפוי שוקולד - ישדרג, אך לא חובה|צילום: אסף אמברם, mako אוכללמגוון תערובות קפה איכותיות