אוכל
אוכל

סלט רחוב אסיאתי עם כרוב, טופו ובוטנים

עשרים דקות של עבודה קלילה ויש לכם סלט כרוב פיקנטי עם טעמים חצופים של חומץ אורז, רוטב דגים, שמן שומשום והרבה בוטנים

|מאסטר שף| פורסם11:28
מנה ראשונה של שלמה עזרן (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:4.128reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילת טופו

  • כרוב לבן בינוני
  • 50 גרם בוטנים קלויים
  • 1 פלפל צ'ילי אדום שלם קצוץ
  • 5 בצל ירוק קצוץ (השורש והבצל)
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 1/2 2 כפות חומץ אורז
  • 1/2 1 2 כפות רוטב דגים
  • כפית דבש לא גדושה

אופן ההכנה:

1פורסים את הכרוב דק-דק, מגרדים בפומפייה את הטופו הטרי (אין צורך בבישול מוקדם). מעבירים את הכל לקערה גדולה.

2מערבבים את הכרוב והטופו עם הבוטנים, הבצל והצ'ילי ומתבלים בכל המרכיבים האחרים. טועמים ומתקנים תיבול.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il