מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

המשימה שתסכלה את צילה: "זה לא אנושי"

הערב במאסטר שף (ד') המתמודדים מגלים שהם צריכים לבשל ארוחת גורמה בעזרת קופסאות שימורים בלבד, והמתח במטבח עולה שלב. צילה לא מצליחה לפצח את האתגר ומתחילה לחשוש שהיא בדרך הביתה: "אני על הפנים". הצצה ראשונה

שירה סגל בורוכוב
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

צילה עופר היא אישה חייכנית,מלאת שמחת חיים וכזאת שלא נשברת בקלות. עד כה כבר הספקנו לראות אותה מתרגשת במהלך המשימות, ולעיתיםאפילו פורצת בבכי של געגוע. אך במשימה שתשודר הערב (ד') נראה שלא מדובר בזכרונות שהציפו אותה והוציאו אותה מהריכוז, אלא האתגר עצמו שהצליח לשבור אותה.

"אני על הפנים"

חיים ואייל קלטו מרחוק את המבט של צילה והגיעו אל העמדה שלה כדי לראות מה מתבשל, וגילו קציצות ארוזות בתוך שקיות ניליון. "הבשר היה כל כך מלוח, אז אני מבשלת אותו במים", הסבירה צילה.

"מה את רוצה להגיש בסוף?", תהו השופטים נוכח המראה במעדה, וצילה הסתבכה עם עצמה. "מאכל", היא השיבה ומיד סייגה לנוכח המבט המופתע של השופטים, "אתה חושב שלא? אני לא ידעתי שזה כל כך מלוח, הוא הרס אותי לגמרי".

ובעוד אייל שני המליץ לה להוסיף לבשר המשומר טעם "יותר אנושי", צילה הכריזה שלא משנה מה היא ניסתה לעשות, הניסיונות לא צלחו: "הטעם בפה שלי זה לא אנושי. אני על הפנים".

לא למפונקים: איך מבשלים עם שימורים
"הטעם בפה שלי, זה לא אנושי"|תמונת AVI: mako

מאסטר שף: משימת השימורים, הערב (ד') ב-21:00