אוכל
אוכל

שליו מצופה בלחם מלא

טעמו המיוחד של עוף זה, שמוזכר בתנ"ך, נחשב למעדן מושלם ברחבי העולם כולו

|מאסטר שף| פורסם16:57
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • שליו

לבצק

  • 2 כוסות קמח מלא
  • 1.5 כוסות מים
  • תימין (עלים. מ 3 גבעולים)
  • ביצה
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל

לציפוי

  • 3 כפות סילאן

למילוי

  • כוס עדשים שחורות מבושלות
  • חצי גבעול כרישה פרוס לפרוסות
  • 2 בצלים קצוצים מטוגנים
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה.

2מטגנים את הכרישה בשמן זית ומוסיפים את העדשים והבצל המטוגן, ממליחים ומפלפלים.

3ממלאים את השליו במרכיבי המילוי, צולים במחבת מכל הצדדים ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות ל 40 דקות.

4מרדדים את הבצק, מורחים 2 כפות סילאן ועוטפים את השליו, מזהיבים את הבצק מכל הצדדים ומכניסים לתנור לעוד כ- 20 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il