שליו מצופה בלחם מלאטעמו המיוחד של עוף זה, שמוזכר בתנ"ך, נחשב למעדן מושלם ברחבי העולם כולואילן ויסברוד|מאסטר שף| פורסם07/06/1116:57 ![]() |
המצרכים (2 מנות):
לבצק
לציפוי
למילוי
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה. 2מטגנים את הכרישה בשמן זית ומוסיפים את העדשים והבצל המטוגן, ממליחים ומפלפלים. 3ממלאים את השליו במרכיבי המילוי, צולים במחבת מכל הצדדים ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות ל 40 דקות. 4מרדדים את הבצק, מורחים 2 כפות סילאן ועוטפים את השליו, מזהיבים את הבצק מכל הצדדים ומכניסים לתנור לעוד כ- 20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |