פרוסות סינטה על קרם תפוחי אדמה ושום קונפיסינטה צרובה ועסיסית על קרם נימוח ושום צלויגילי הלפטק ויוסי אזולאי|מאסטר שף| פורסם07/09/1121:00 ![]() |
המצרכים (1 מנות):
לקרם
לזיגוג
אופן ההכנה:1מבשלים על אש נמוכה את שיני השום בשמן עמוק כ-25 דקות. 2מבשלים את תפוח האדמה עד לריכוך (שומרים בצד מעט מים). 3כשהשום מוכן, מערבבים אותו במעבד מזון יחד עם מעט מים ממי הבישול של תפוחי האדמה. חותכים את תפוח האדמה לקוביות, מכניסים למעבד יחד עם השום וממשיכים לעבד מעט. 4מזליפים את השמנת המתוקה תוך כדי ולאחר מכן את החמאה. 5מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 6לזיגוג, מטגנים את המרווה בשמן זית, ומוסיפים את הסוכר והוניל עד להמסה. 7צורבים את הסינטה כדקה מכל צד, על מחבת פסים מחוממת היטב. צורבים עד להזהבה. 8מכניסים לתנור בחום מקסימלי לעוד כ-3 דקות. מוציאים ופורסים לפרוסות דקות. להגשה: 9מניחים את הקרם על צלחת הגשה ומטפטפים מעליו מן הזיגוג המתקתק. 10מניחים את פרוסות הסינטה מעל הקרם והזיגוג. מעל הכל מניחים את מקל הוניל ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |