פלטת חצילים, ביצים ולוףמעדן לוף פריך עם ביצים קשות וחצילים מטוגנים בליווי סלט קטניות פיקנטימשה ששון|מאסטר שף| פורסם07/06/1122:17 ![]() |
המצרכים (2 מנות):
לסלט הקטניות
אופן ההכנה:1פורסים את החציל ל פרוסות ומטגנים במחבת עד להזהבה. 2פורסים את הביצים הקשות . 3חותכים את הלוף ל-5 פרוסות ומטגנים עד שהופך לפריך. לסלט הקטניות: 4מערבבים את התירס, האפונה והחומוס בקערה עם שמן זית, מלח וחתיכות פלפל חריף. להגשה: 5בצלחת גדולה, עדיף מעט עמוקה, מניחים במרכז את סלט הקטניות. 6מניחים מסביב את פרוסות החצילים, הביצים הקשות והלוף. 7מפזרים מעט טבעות פלפל חריף ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |