מחפשים קינוח? כל המתכונים המתוקים של מאסטר שף

אוכל
אוכל
אוכל

עוגיה פריכה עם קרם מסקרפונה ותאנים צלויות

מאפה מתוק של אינה קראבצקי המשלב בין המתיקות של התאנים לאווריריות של גבינת המסקרפונה
| מאסטר שף | פורסם 08/11/10 16:15:56
זמן עבודה זמן הכנה כולל קטגוריה רמת קושי כשר
חצי שעה שעה מקנחים עם אורביט בינוני כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות)
לבצק:

150 גרם חמאה

250 גרם קמח
90 גרם סוכר
חצי כפית מלח
כף מים קרים
לקרם:

מיכל (250 גרם) שמנת מתוקה

קופסא (250 גרם) של גבינת מסקרפונה
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
6 תאנים בשלות וחצויות
לקישוט: פיסטוקים ואבקת סוכר
אופן ההכנה

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מעבדים במהירות את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת גוש ונותנים לו להתקרר חצי שעה.
2. מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי 3 מ"מ ואופים בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה.
3. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את התמצית וניל ומקפלים פנימה את גבינת המסקרפונה.
4. צולים את התאנים כחצי דקה על מחבת פסים על הצד החתוך.
סידור המנה:
1. קורצים מהבצק האפוי מלבנים בגודל 8 על 3 ס"מ ועל המלבן הראשון שמים שכבה יפה של הקרם מסקרפונה.
2. מסדרים שלושה חצאי תאנים, מניחים מעל עוד שכבה של בצק, קרם ותאנים ומפזרים מעל הכול את אבקת הסוכר והפיסטוקים.
...טוען
Rating: 94 out of 100 based on 51 reviews. % אהבו, מה דעתך?
מסכים
לא מסכים
פוטר לעמודי מתכונים אורביט
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן