מחפשים קינוח? כל המתכונים המתוקים של מאסטר שף

אוכל
אוכל
אוכל

פאי אגסים והל

חיים כהן ואייל שני התלהבו לאללה. מה אתכם?
| מאסטר שף | פורסם 11/11/10 10:42:36
המנה של רן (תמונת AVI: מאסטר שף)
זמן עבודה זמן הכנה כולל קטגוריה רמת קושי כשר
חצי שעה חמישים דקות מקנחים עם אורביט כל אחד יכול null
מרכיבים (3 מנות)

בצק פריך אפוי חלקית (כ-15 דקות ב-180 מעלות)

5 אגסים בשלים ומוצקים מקולפים, חתוכים לחצאים ונקיים מגרעינים
חצי כוס סוכר
מקל וניל
כוס וחצי מים
250 גרם מסקרפונה
מיכל שמנת מתוקה
1 ביצה
מעט הל בזרעונים כתוש חלקית
אופן ההכנה

אופן ההכנה

1. מבשלים בסיר את האגסים עם הסוכר והמים וגרעיני מקל הווניל עד שהם מתרככים מעט.
2. מוצאים וחותכים לרבעים ומסדרים כמניפה על גבי בצק הפאי האפוי חלקית.
3. מערבבים בקערה את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה והביצה ושופכים סביב האגסים.
4. מפזרים מעט הל, ומכניסים לתנור (180 מעלות) עד שמזהיב קלות (כ-20 דקות).
...טוען
Rating: 96 out of 100 based on 83 reviews. % אהבו, מה דעתך?
מסכים
לא מסכים
פוטר לעמודי מתכונים אורביט
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן