שם: פושה צ'רנוב
גיל: 56
מאיפה: אבשלום
מקצוע: הנהלת חשבונות

איך זה מרגיש להיות חלק מ-15 הגדולים?
"התרגשות שיא, בקושי ישנים".

מה הוביל אותך לבישול?
"התחתנתי צעירה והייתי צריכה ללמוד לבשל, למדתי הרבה מחמותי ז"ל. כל הזמן למדתי עוד ועוד מכל מיני אנשים וספרי בישול".

מה סגנון הבישול שלך?
"אני מבשלת אוכל רומני, דברים שלמדתי פה בארץ, זה מעורבב כזה, אין לי איזה שהוא סגנון. אני צליאקית, זו המומחיות שלי".

איך זה מרגיש להיות צליאקית בתחרות כמו "מאסטר שף"?
"זה אתגר לא פשוט, אבל כשאתה חולה צליאק אין לך הרבה ברירות".

זה מגביל אותך בבישול?
"זה לא מגביל, יש לנו את התחליפים שלנו. זה ייצא אחרת, אבל לא יגביל".

מתי הבנת שאת מבשלת ממש טעים?
"אני עד היום לא מבינה את זה, אבל המשפחה החברים והשכנים אומרים לי".

איך זה הרגיש שכולם העבירו אותך יחד?

"הייתי המומה, אפילו לא הרשיתי לעצמי לחלום על זה. לא האמנתי שזה אמיתי"

מה אנשים יופתעו לגלות עלייך?
"אנשים שאני מכירה יופתעו לראות אותי. תמיד דחפו אותי ללכת לתוכנית, אבל לא הרגשתי צורך. אבל אמרתי אולי זו הזדמנות להראות את הפן של ללא גלוטן, אני מרגישה סוג של שליחות".

את חושבת שזה מתפתח בארץ?
"כן, עדיין לא כמו בחו"ל".

מה יגרום לקהל בבית לאהוב אותך במיוחד?
"אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי, שלא יבלבל אותי. אני גם לוקחת הכל בפרופורציה, כי לא כולם יאהבו אותך ויהיו הרבה ביקורות. אני אנסה לעשות הכי טוב וזה מספיק".