סיימה את דרכה בתחרות: אבישג פארי נכנסה ללב השופטים והקהל מהאודישן הראשון, אך הערב (שלישי) הודחה בסופה של משימת מנות הילדות של השופטים. פארי ניסתה להכין מנה מנצחת עם חומר הגלם של השופט לו הצהירה אהבה בעבר, אייל שני: אינסטינקט פודינג. לצערה, הפעם זה לא הספיק, והמסע של המדריכה השיקומית מאילת בתחרות הגיע לסופו.

אבישג פארי (צילום: מאסטר שף, קשת 12)
צילום: מאסטר שף, קשת 12

 

אבישג הכינה גלידת אננס ותערובת תבלינים "5 ספייס" עם פודינג וניל וטוויל שמזכיר גביע גלידה. המנה קיבלה השראה ממנת ילדות זכורה שנהגה לאכול במצפה רמון פעמים רבות. "זה האזור הבטוח, לא הייתי צריכה יותר מזה בתור ילדה", סיפרה. לאורך המשימה נראה כי אבישג התקשתה למצוא את המתכון המנצח, והייתה מבולבלת. ועדיין, כשהגיעה לשופטים שמעה מחמאות על התעוזה והמחשבה, למרות שבמבחן התוצאה היו כשלים. "אבישג את נפרדת מאיתנו", אמר לה חיים כהן לאחר שנותרה לצידה של ראיה אריקה מיריאן. "עברת תהליך אישי, מנטלי. ראינו אותך מתחזקת משבוע לשבוע. התנפלת על המשימות באומץ. אמרת: 'לא אעשה משהו פשוט, תמיד שיהיה מורכב ומיוחד', כמוך".

גם אבישג התרגשה, ונפרדה מהשופטים ומהחברים לנבחרת. "כל כך התאהבתי במקום הזה ועצוב לי ממש שזה נגמר, קשה לי להיפרד. זו הייתה חוויה שאין לי איך להסביר אותה, פשוט מתנה. אני יוצאת עם ראש מורם, גאה בעצמי, זה הכי חשוב", אמרה. "אני אוהבת אתכם ממש, באמת. המתמודדים כבר כמו משפחה שלי, הדבר הכי מדהים שקרה לי וזו זכות להיות פה". לאורך התחרות אבישג בלטה בחשיבה מחוץ לקופסה וביטחון רב במנות שהכינה, כשזכורה במיוחד הייתה הפנקייק היפני שנתן לה את המקום בשלבי ההכרעה של התחרות.