מצרכים:

פרגיות:

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

3 כפות רוטב צ'ילי מאסטר שף

1 כף שמן שומשום

4 נתחי פרגיות  (כ-100 גרם כל נתח, סה"כ כ-400 גרם)

ציר ראמן:

4  כפות מיסו

1 כף שמן שומשום

1 כוס פטריות שיטאקי מיובשות שהושרו במים חמים

1  אצת קומבו שהושרתה במים חמים (לא חובה)

1  כף שמן שומשום

כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

1 כרישה קצוצה לטבעות דקות

חצי כפית מלח

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

חצי קילו גרונות עוף\ הודו לציר המרק

2 ליטר מים

3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף

להרכבת המנה:

1/2 חבילת נודלס ביצים מאסטר שף

 חבילת נבטים לבנים

צרור עלי בוקצ'וי \ תרד מאודים כחמש דקות

4 ביצים מבושלות

100 גרם בוטנים קלויים (לא חובה)

ההכנה:

להכנת הפרגיות: בקערה מערבבים רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי, שמן שומשום ופרגיות. מניחים על תבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 25 דקות, עד להשחמה.

להכנת הנודלס: מניחים את אטריות הנודלס בקערה ושופכים עליהן מים רותחים. לאחר 10 דקות מסננים.

להכנת הציר: בסיר מניחים את שמן השומשום ואת פרוסות הכרישה והג'ינגר, מערבבים כ- 2 דקות ומוסיפים את גרונות העוף, המיסו, אצת הקומבו והמים. מבשלים שעה ו-45 דקות בכיסוי חלקי.   מוסיפים את פטריות השיטאקי והסויה וממשיכים לבשל עוד 15 דקות בכיסוי חלקי.

להרכבת המנה: לוקחים 4 קערות הגשה עמוקות. בכל קערה מניחים אטריות ונתחי פרגיות חתוכות לרצועות של 2-3 ס"מ. מסדרים לידם את הבוקצ'וי או התרד המאודה והפטריות. מוסיפים את הציר, מפזרים מעליו נבטים ובוטנים קלויים. מגישים עם ביצה קשה חצויה לשתיים.