מצרכים:

לאורז:

1 כף שמן קנולה

1 כוס אורז יסמין מאסטר שף

2 כוסות מים רותחים

כפית מלח

לעוף בקארי:

 2 כפות שמן שומשום

3 כפות משחת קארי אדומה

4\3 פחית קרם קוקוס מאסטר שף

3 שיני שום פרוסות

חצי כפית מלח

כפית כוסברה כתושה יבשה

3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף

500 גרם חזה עוף חתוך לחתיכות רחבות

1 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקות

4 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות רחבות

רבע כוס מים

1 כוס כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים 1 כף שמן קנולה וכוס אורז יסמין.
  2. מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה,  מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי מלא כ- 20 דקות.
  3. במחבת מניחים שמן שומשום ומשחת קארי ומטגנים כדקה. מוסיפים מחצית מקרם הקוקוס, שום, מלח, כוסברה יבשה ורוטב סויה.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומוסיפים את חזה העוף, את הצ'ילי הפרוס והבצל הירוק.
  5. מוסיפים את יתרת קרם הקוקוס ורבע כוס מים, מבשלים ללא כיסוי כ- 15 דקות.
  6. מגישים על אורז ומעל כוסברה קצוצה.