
קציצות עוף ובורגול ברוטב כרישה ופטריותחוששים שייצא יבש? אל דאגה, את הקציצות האלה מכינים עם פרגית, לא חזה. חוששים מרוטב משעמם? אין מה לחשוש, ברוטב הזה יש כל טוב ויותר. חוששים שסתם לא יצליח לכם? חברים, מדובר במתכון של רעות עזר, ברור שיצליחרעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם05/09/1907:24 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול במים פושרים 20 דקות. 2מערבבים את כל מרכיבי הקציצות (כולל הבורגול המושרה), יוצרים קציצות שטוחות וצורבים במחבת עם מעט שמן זית. 3הרוטב: מטגנים את הכרישה והבצל בסיר רחב עד להזהבה. 4מוסיפים את הפטריות והסלרי וממשיכים לטגן עוד 2 דקות. 5מתבלים במלח, כמון ופלפל שחור, מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומכניסים בזהירות את קציצות העוף. 6מבשלים 30 דקות על אש בינונית עם כיסוי חלקי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |