
עוגיות טחינה ברבע שעהעוגיות טחינה סופר מהירות: מערבבים הכל בקערה אחת, מעבירים ל-10 דקות בתנור ומקבלים עוגיות טחינה נימוחות שנמסות בפה ואי אפשר להפסיק לזלול![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :ל-45 עוגיות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים לפי הסדר עד לקבלת בצק רך (בהתחלה אפשר להשתמש במטרפה, כמו שמודגם בסרטון). 3מכדררים עיגולים קטנים, מניחים על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה במרחקים יחסית גדולים, ובעזרת מזלג מועכים מעט את הכדורים. מעיכה במזלג|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4מכניסים לאפייה ל-10 דקות (העוגיות יהיו מאוד רכות ומעט מוזהבות. הן יתקשו רק לאחר 10 דקות של צינון). מוכנות|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים 5אחרי שהעוגיות התקשו והצטננו, מפזרים מעליהן אבקת סוכר ומגישים. * אופציות לשידרוגים: אפשר לשים שקד\אגוז לא קלוי על כל עוגייה ואז לאפות. * אפשר להניח מעל כל עוגייה קוביית שוקולד לבן כ-2 דקות לפני שמוציאים אותן מהתנור. מתחסלות ברגע|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoהמתכון פורסם לראשונה בדצמבר 2021 תגיות:טחינה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |