
קציצות עוף עם ארטישוק ירושלמי, חומוס, כורכום ולימוןלא יודעים למה, פתאום נזכרנו במתכון הזה של יוסי שטרית, ובא לנו עליו בטירוף. אולי זה הארטישוק הירושלמי שקרץ אלינו מהמדפים, אולי השילוב האדיר של כורכום ולימון - כך או כך, זה מה שאנחנו מתכוונים לבשל היוםיוסי שטרית|קיטשן מרקט| פורסם27/10/1907:00 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים את תערובת הקציצות: מערבבים בקערה פרגית, בצל, שמיר, פטרוזיליה, מלח ומעט פלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה. מכדררים לקציצות ומניחים בצד. 2מטגנים את הקציצות במחבת רחבה כ-2 דקות מכל צד ומניחים על צלחת עם נייר סופג. 3מכינים את התבשיל: מסדרים בסיר רחב שוליים את הארטישוק הירושלמי, השום, הקציצות המטוגנות ופרוסות הלימון, מכסים בציר עוף ומוסיפים את מיץ הלימון. 4מתבלים בכורכום, סוכר ומלח ומפזרים את גרגירי החומוס. 5מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי-שעתיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |