
בורקס גבינה מבצק יוגורטשנת הלימודים כבר כאן, ורגע לפני שהילדים שלכם יתקפו אתכם בשאלות על כריכים וממרחים, ספרו להם שהשנה אתם מחשבים להם מסלול מחדש עם הבורקסים הפריכים והמהממים האלה![]() צילום: בבושקה הפקות |
המצרכים (20 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, המלח ואבקת האפייה. 2מוסיפים שמן זית, יוגורט וביצה. לשים כ-2-3 דקות או עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. מכסים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4מכינים את המלית: מערבבים בקערה את שני סוגי הגבינה. 5מרדדים את הבצק וקורצים ממנו 20 עיגולים, ממלאים בכפית גבינה. סוגרים לחצי עיגול ומהדקים קצוות. מברישים בביצה ומפזרים שומשום.6. אופים כ-25 דקות עד שהבורקסים זהובים גם בתחתית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |