
מאפה עוף, פטריות ותאניםמאפה בצק עלים במילוי חזה עוף או פרגית, פטריות ותאנים טריות בשביל האפקט החגיגי![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים העוף ומטגנים עוד 5 דקות להזהבה קלה. 2מוסיפים את הפטריות, ממשיכים לטגן 4-5 דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים. 3מעבירים למסננת ומניחים ל-15 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות. 4חותכים שלושת-רבעי מהבצק ופורשים על תבנית מלבנית או אינגליש קייק, כך שיישארו שוליים. מסדרים את המילוי, מפזרים את התאנים ומכסים ברבע הבצק הנותר. צובטים את הבצק לסגירה. אם נשארים שוליים מיותרים – חותכים אותם. 5מורחים בביצה טרופה, ואופים 15 דקות על טורבו ועוד 20 דקות נוספות על מצב רגיל, עד להזהבה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |