
פסטת בריאות עם טונה וירקות45 דקות וזה שלכם: פסטה קיצית עם זוקיני, חציל, בצל סגול ועגבניות - ומעל הכל טונה, בשביל החלבונים והכיף![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הירקות לפי הסדר: מטגנים את החציל כ-10 דקות. מוסיפים את הזוקיני ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות. לסיום מוסיפים את השום. 2מוסיפים נוזל (יין לבן או מים חמים), בזיליקום ותבלינים, מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים את הטונה ומערבבים. 3מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן מסננים. 4מוסיפים את הרוטב לפסטה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |