
סלט מלפפונים אסייתיהם בריאים, מרעננים ומשתלבים נהדר כמעט בכל סלט או קוקטייל, אבל מה קורה כשנותנים למלפפונים את קדמת הבמה? מנה קיצית של סלט מלפפונים ואצות, שישדרג לכם כל ארוחה ביתית. קפיצה לאסיה בעשר דקות עבודה![]() צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את האצות במים לעשר דקות ושוטפים היטב. 2חותכים את המלפפונים לחצאי עיגול דקים. 3מוסיפים לקערה את השומשום, המלפפונים והאצות. 4בקערה נפרדת מערבבים את רכיבי הרוטב: שום כתוש, שמן שומשום, חומץ אורז וסויה. 5מוסיפים את הרוטב לסלט, מערבבים, ממתינים כעשר דקות ואוכלים. *ניתן להעשיר את הסלט עם בצל ירוק, אטריות שעועית או טופו מטוגן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |