אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

קציצות בחלב קוקוס

תבשיל מזין וטעים של קציצות בשר הודו ברוטב קליל עם אפונה וגזר

|mako אוכל| פורסם21:23
קציצות ברוטב חלב קוקוס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקציצות:

  • 500 גרם הודו אדום, טחון
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • מלח

לרוטב:

  • 1 בצל גדול, חתוך לרצועות
  • מעט שמן, לטיגון
  • 400 מ"ל חלב קוקוס
  • 300 גרם אפונה וגזר (הכי טוב משקית קפואה, אבל אפשר גם משימורים)
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 3 עלי כפיר ליים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות.

2מטגנים את הבצל בסיר כ-5 דקות. יוצקים את החלב קוקוס, מוסיפים את האפונה והגזר, מתבלים ומערבבים. מביאים לרתיחה ומניחים לבישול של 10 דקות.

3יוצרים קציצות ומניחים בזהירות ברוטב הרותח. מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.

4מגישים מעל פסטה או אורז.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il