אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

פשטידת זוקיני מעולה

מדובר בפשטידה רגילה למדי, זה נכון - אבל מה, היא יוצאת טעימה ממש ממש, שזה יותר ממה שאפשר להגיד על רוב הפשטידות בעולם. ומה עם הדיאטה? הכל בסדר, תודה רבה - אתם יכולים לטחון חצי תבנית ועדיין להישאר רזים

|mako אוכל| פורסם07:00
פשטידת בצל, כרשה וגבינה מלוחה (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.5194reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית מלבנית בינונית:

  • 2 בצלים גדולים מאוד
  • שמן זית לטיגון
  • 4 זוקיני
  • 5 כפות קמח (עדיף כוסמין אבל אפשר גם לבן רגיל)
  • 3 כפות קוואקר
  • 3 ביצים
  • קופסה של גבינה לבנה
  • מלח ברוחב לב
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן זית (לא מתקמצנים על השמן, כי זה השומן היחיד שיש בפשטידה) כ-20-30 דקות, עד שהם משחימים יפה.

2מגררים את הזוקיני על פומפייה או במעבד מזון.

3מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים.

4מעבירים לתבנית משומנת ואופים ב-180 כחצי שעה.

* הפשטידה יוצאת נהדר גם עם קישואים רגילים, אבל מכיוון שתכולת הנוזלים שלהם יותר גבוהה - אם משתמשים בקישואים יש לסחוט מהם את הנוזלים היטב בין כפות הידיים לפני שמעבירים לקערה.

* מתעצלים לטגן את הבצל? הפשטידה תצא טעימה גם עם בצל חי (אבל עם בצל מטוגן היא טעימה פי אלף).

>> עוד מתכונים מומלצים לסוכות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il