
סלט ים תיכוני עם גבינת חלומיירקות טריים, בטטה צלויה, זיתים וגם חלומי מטוגנת, ומעל הכל רוטב מתקתק שמזכיר לנו למה, אחרי הכל, אנחנו כל כך אוהבים את הלבנט. מתכון לשבועות, ולא רקיעל דבי|mako אוכל| פורסם01/06/2208:16 ![]() צילום: יעל דבי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים 2 כפות שמן זית במחבת פסים. מוסיפים את רצועות החלומי ומטגנים משני הצדדים עד לצריבה עמוקה. מוציאים ומצננים. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. מפזרים את פרוסות הבטטה בתנור, מזלפים 2 כפות שמן זית, מתבלים בפלפל ומלח ואופים 10 דקות, עד התרככות. 3מחממים 2 כפות שמן זית במחבת קטנה ומקפיצים את הפטריות. מוציאים ומצננים. 4מכינים את הרוטב: מערבבים טחינה, סילאן, מיץ לימון, מלח ופלפל. 5הרכבת המנה: מערבבים בקערת הגשה בטטה, מלפפון, בצל, פטריות, זיתים, עגבניות, גרגירי חומוס, גבינת חלומי, בולגרית, נבטים וצנוברים. מזלפים מעל את הרוטב ומגישים. תגיות:חלומי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |