
עוגת גבינה אישית עם מערבולת ריבהובכן, מדובר כנראה בעוגת הגבינה הכי פשוטה שאפשר להכין בבית - והטעם? חבל על הזמן. לכל מי שעדיין לא נרשם לסדנת שבועות - הנה סדנה מצולמת קטנה, שלא תרגישו שהפסדתם|תנובה| פורסם25/04/1310:14 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):לבסיס:
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית קאפקייקס במנז'טים (עטרות נייר). אפשרות נוספת היא להכין את העוגות בתבניות אישיות חד פעמיות, כמו בתמונה. 2מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת לתערובת אחידה. מניחים כף של פירורים בכל מנז'ט ומהדקים היטב (אפשר באמצעות תחתית של כוס). מקפיאים 15 דקות. מערבבים את הביסקוויטים והחמאה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל מעבירים למנז'טים|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל3מכינים את המלית ואופים: שמים את חומרי המלית למעט הריבה בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים את המלית על הבסיסים עד 3/4 גובה כל מנז'ט. מערבבים את חומרי הבלילה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל עדיין לא מספיק חלק|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל זהו. הבלילה מוכנה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל הבלילה כבר במנז'טים|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל4מערבבים ריבה בקערית ומטפטפים ממנה בעזרת כפית 5-4 נקודות על תערובת הגבינה בכל עוגה. יוצרים מערבולות של ריבה וגבינה בעזרת קיסם או סכין. מערבבים קצת את הריבה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל מטפטפים מעט מהריבה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל ויוצרים מערבולת|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל והיידה לתנור|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל5אופים 20-18 דקות עד שהעוגות יציבות. מצננים. _OBJ6שומרים במקרר עד ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |