
המצרכים (6 מנות):ל-6 רינגים, או תבנית 24 אחת:
לבלילה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מרפדים את הדפנות הפנימיות של הרינגים בשקף לאפייה. מניחים על תבנית קטנה. 2טוחנים את העוגיות לפירורים דקים במעבד מזון. משטחים כ-2 כפות פירורים בכל רינג ומהדקים היטב (אם מכינים בתבנית אחת – מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת, משטחים ומהדקים). 3ממיסים יחד במיקרוגל חמאה, שוקולד וחלב ומערבבים היטב. מצננים מעט. 4במקביל מערבבים את הגבינה עם אבקת האינסטנט פודינג. 5מאחדים בין התערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה. 7מוסיפים את שברי העוגיות ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים את התערובת לרינגים (או לתבנית). מיישרים את פני עוגת האוראו, ומעבירים להקפאה למשך לילה. 8לפני ההגשה מביאים את התבניות לטמפ' החדר, ולאחר כמה דקות מסירים את הרינגים ואת השקף. 9מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר, מעבירים לשק זילוף עם פייה בצורת כוכב ומעטרים את העוגות. מוסיפים עוגיות מיני אוראו אם רוצים - וזהו, עוגת גבינה אוראו מוכנה. * חן שוקרון היא בעלת הבלוגמתוקים שלי * כלי המטבח באדיבותניופאן גורמה מנדרין, יבואנית קיצ'נאייד אקססוריס הלבשה:סטייל ריבר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |