1מחממים תנור ל-175 מעלות ומניחים בתחתית התנור כלי עם מים חמים. מרפדים תבנית בנייר אפייה כך שיכסה את התחתית והדפנות ומשמנים אותו היטב.
2מכינים את הבסיס: מערבבים בקערה את פירורי הביסקוויטים, החמאה וקליפת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.
3מכינים את המלית: טורפים בקערה גדולה את הביצים, ומוסיפים את הגבינות, הסוכר, הלימונצ'לו וקליפת הלימון, וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים על הבסיס ומחליקים.
4אופים כשעה עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה. מצננים היטב. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות עד להתייצבות.
>> והנה עוד ים של מתכונים לשבועות