אוכל
אוכל

פשטידת פסטה וגבינות

מתכון לארוחה משביעה וקלה להכנה עם פסטה, עגבניות וגבינות. 45 דקות וזה מוכן

|mako אוכל| פורסם14:18
פשטידת פסטה - אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.783reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 חבילת פסטה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 150 גרם קשקבל מגוררת
  • 150 גרם פרמזן מגוררת
  • 100 גרם צהובה פשוטה מגוררת
  • 2 ביצים
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כף תימין טרי
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

1מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.

2מערבבים בקערה את כל המצרכים, למעט הפסטה. מוסיפים גם את הפסטה, מערבבים ומעבירים לתבנית פיירקס.

3מזלפים את שמן הזית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35 דקות.

* מומלץ ואף כדאי לאיזון הקלוריות לצרף סלט קטן למנה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il